Ένας νέος αθλητικός σύλλογος ονόματι «ΘΕΜΙΣΚΥΡΑ» έχει συσταθεί  στην Λευκάδα! Με πολύ όρεξη και κέφι θέλει να  προσελκύσει νέους φίλους και λάτρεις του αθλητισμού με σκοπό την παροχή ποιοτικής αθλητικής εμπειρίας.

Τώρα που ιώσεις είναι σε έξαρση χρειάζεται περισσότερο  από  ποτέ να φροντίσουμε τον εαυτό μας με ό,τι μας προσφέρει η φύση!  Στο νέο χώρο ο οποίος βρίσκεται στην οδό Καραβέλα μπορείτε επίσης να κάνετε και χρήση  της σάουνας!

Ανανεωθείτε, χαλαρώστε, εντάξτε στο πρόγραμμά σας μερικά λεπτά της εβδομάδας  για να κάνετε σάουνα. Η χρήση της σάουνας έχει πολλά οφέλη για την σωματική και ψυχική ευεξία όπως ανακουφίζει από το άγχος, χαλαρώνει τους μυς και καταπραΰνει τους πόνους στους μυς και στις αρθρώσεις, καταπολεμά τα συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος, απομακρύνει τις τοξίνες, καθαρίζει την επιδερμίδα, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, βοηθά στην απώλεια των περιττών κιλών!

«ΘΕΜΙΣΚΥΡΑ TRAINING» by Konstantina Karfi!

Ελάτε να γνωρίστε τον νέο αθλητικό σύλλογο από κοντά!

Οδό Καραβέλα

31100 Λευκάδα

Τηλ. : 6981110676

Για πληροφορίες και έγγραφες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω Facebook: Θεμισκυρα training και μέσω e-mail:konakarfi1@gmail.com