Το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, απόρροια της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας, ήταν η βασική αιτία που ήρθε η ήττα από τον Πρωτέα Βούλας στον εξ αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 71-67 και χωρίς την Δήμητρα Καμπουράκη, που δεν ταξίδεψε στην Αθήνα λόγω ενός τραυματισμού στον δικέφαλο, πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο, ανέτρεψε το -14, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί συγκεντρωμένη στα τελευταία δευτερόλεπτα και ηττήθηκε από το σύνολο του Αλέκου Δάγλα.

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 46-36, 60-51, 71-67

Πρωτέας Βούλας (Δάγλας): Καρλάφτη 5, Γουάιτ 12, Τσιχλάκη, Σπυριδοπούλου 13, Κολλάτου 9, Ράτζα 2, Σκμρά 17, Νικολοπούλου 10, Κορρέ, Χατζηγιακουμή 3, Αναστασοπούλου, Χατζηβασιλείου

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Χαιριστανίδου 5, Τελίδου 12, Μπράουν 14, Στάρα 16, Γούναρη 10, Ψυχογιού 6, Παπαδοπούλου, Δεληγιάννη 4

Ο προπονητής της Νίκης κ. Δουβίτσας ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα: «Εμείς ήρθαμε στην Αθήνα για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δε δείξαμε κάτι τέτοιο, μπήκαμε πολύ χαλαροί. Η μόνη δικαιολογία που υπάρχει είναι η μεγάλη διακοπή που είχε το πρωτάθλημα και η ταλαιπωρία που υπέστη η ομάδα από το Σάββατο και μετά. Αυτό που κρατάμε είναι η αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Από αύριο πρέπει να δουλέψουμε για το ματς με τον Αθηναϊκό και σίγουρα αν παίξουμε όπως σήμερα δε έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε την Κυριακή»