To metamatic:taf φιλοξενεί με χαρά την έκθεση Journey to the Ηeart, η οποία εγκαινιάζεται την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 20.30 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Πώς θα ήταν αν κατοικούσαμε μέσα στο σώμα μας, αν ξαναβρίσκαμε τις ρίζες μας;

Κάποιες φορές είμαστε σαν πρόσφυγες, δραπετεύουμε από τις παρορμήσεις και τις αισθήσεις του σώματός μας αναζητώντας καταφύγιο στον έλεγχο που μας υπόσχεται ο νους. Χαμένοι σε σκέψεις και πεποιθήσεις, δημιουργούμε πανοπλίες που αντί να μας προστατέψουν μας απομονώνουν. Καταλήγουμε να ζούμε μουδιασμένοι, γεμάτοι φοβίες και στερήσεις απομακρυσμένοι από την πραγματική μας φύση.

Η ζωή όμως δεν είναι στο νου. Είναι μέσα στο σώμα που κινείται και αναπνέει με το συναίσθημα, το σώμα που νιώθει, θυμάται, εκφράζεται και συνδέεται.

Τρεις συνεργάτιδες και συνοδοιπόροι ένωσαν την αγάπη τους για τη δουλειά με το σώμα και συνδύασαν τη σωματική ψυχοθεραπεία με κινητικό διαλογισμό και τη φωνή με ζωντανή μουσική, δημιουργώντας το Journey to the Heart – ένα experimental workshop, ένα ταξίδι ανακάλυψης για 15 συμμετέχοντες με προορισμό τις ρίζες μας, το σώμα, την καρδιά.

Η έκθεση αποτελείται από φωτογραφίες και video της διαδρομής που διένυσαν οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του workshop και θα συνοδευτεί την ημέρα των εγκαινίων, Πέμπτη 20.10.2016 στις 9μμ, από live performance της Κατερίνας Πολέμη με μουσικές και ήχους που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του workshop.

Διοργάνωση – Επιμέλεια:
Κάλλη Αλεβίζου – Σωματική Ψυχοθεραπεία
Μυρτώ Λεγάκη – Free Movement Κινητικός Διαλογισμός
Κατερίνα Πολέμη – Φωνή και Ζωντανή Μουσική

Φωτογραφίες/video: Ελευθερία Ανθή

Εγκαίνια: Πέμπτη 20.10.2016, 20.30
Διάρκεια έκθεσης: 20-23.10.2016
Ώρες λειτουργίας: Δευτ-Σαβ 12.00-21.00, Κυρ 12.00-19.00

Είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Journey to the Heart workshops:
journeyheartathens@gmail.com, (+30) 6932239027