Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Διασυλλογικός Αγώνας Ιστιοπλοΐας Τριγώνου «ΝΗΡΙΚΟΣ» που συνδιοργανώσε ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας με τον Δήμο Λευκάδας στις  08 & 09 Οκτωβρίου  2016, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας.

Οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές, αναλογιζόμενοι και την οικονομική κρίση των ημερών. Εξήντα τέσσερις (64) μικροί αθλητές συμμετείχαν από τους όμιλους Ν.Α.Ο. Κέρκυρας, Ι.Ο. Κέρκυρας, Ι.Ο. Ιωαννίνων, Ι.Ο Πάτρας, Ν.Ο. Βόνιτσας, Ι.Ο. Συκιωνιών, Ι.Ο. Ιθάκης και φυσικά του Ν.Ο. Λευκάδας.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων ο μέτριος Β.Δ. άνεμος που επικράτησε με πολλά γυρίσματα, βοήθησε να ολοκληρωθούν τέσσερις (4) ιστιοδρομίες και στις δύο κατηγορίες. Την δεύτερη ημέρα ο ασθενής Ν.-Ν.Α. ήταν αρκετός να γίνουν δύο (2) ιστιοδρομίες στα Optimist και μία (1) για τα Laser.

Οι μικροί άθλητες του Ομίλου μας μας γέμισαν χαμόγελα και μας χάρισαν συνολικά (5) κούπες.   Η Εύα Διγενή 1η θέση στα κορίτσα (μεγάλα) και η Στέλα Κατωπόδη 2η θέση (μικρά) στην κατηγορία των  Optimist. Ο Τηλέμαχος Αραβανής και ο Νίκος Διγενής 1η και 2η θέση αντίστοιχα στα αγόρια και η Ευα Φίλιππα 1η στα κορίτσα των Laser.

Για την επιτυχή διεξαγωγή του Αγώνα να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Λευκάδας, τους Χορηγούς μας (MARINA LEFKAS, NAUTILOS, MARINA STORES, WILD WIND, SAILAND, HOTEL PORTO LYGIA, PORTO CLUB, ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΗ, ΖΥΜΗΣ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΝΤΕΛΙΜΑΡΗΣ, WISH ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ, ΠΑΠΑΜΑΝΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, LEFKAS CHICKEN BAR, TASTE AND COFFEE, EXPRESS MARKET, CLEAN MART, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΕΤΣΑΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ BAKERY, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ, ΤΟ ΚΑΤΩΙ ΤΟΥ ΛΙΑΝΟΥ & ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ)  και φυσικά τους εθελοντές γονείς και τα μέλη του Ομίλου που για άλλη μία φορά βοήθησαν, ο καθένας από την μεριά του και συνέβαλαν τα μέγιστα.

Για άλλη μια φορά δείξαμε ότι μπορούμε να οργανώσουμε επιτυχημένους αγώνες, μιας και η οργάνωση τέτοιων αγώνων δεν είναι απλή υπόθεση. Όλα τα πληρώματα έμεινουν ευχαριστημένα από την φιλοξενία και καταφέραμε να αναδείξουμε τις ομορφιές και τις δυνατότητες του τόπου μας.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ: nole-optimist-lazer-race-20161008-09