Το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας δημιουργεί μια ακόμη ευκαιρία επικοινωνίας και δημιουργίας για μικρότερα και… μεγαλύτερα παιδιά!

Πρόκειται για το Αλληλοδιδακτικό Εργαστήρι Χειροτεχνίας, με την εκφραστική ονομασία «Έχω μια ιδέα!» Παιδιά και ενήλικες που γνωρίζουν κάποια τεχνική ή θέλουν να μοιραστούν με άλλους μια δημιουργική ιδέα που έχουν, καλούνται να συναντηθούν στην ευρύχωρη αγκαλιά της Εκκλησίας μας!

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ. στην «Καταφυγή» (οδ. Μεγανησίου 5, Λευκάδα – έναντι Ι. Ν. Αγ. Ιωάννου Θεολόγου κοντά στην Κεντρική Πλατεία), για να συμφωνηθούν ημέρα και ώρα συνάντησης. Οι συναντήσεις θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα στην «Καταφυγή».

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για τις διάφορες καλλιτεχνικές δημιουργίες χρειάζονται όμως διάφορα ανακυκλώσιμα ή φυσικά υλικά, όπως: εφημερίδες, κορδέλες, κουμπιά, μικρά παιχνίδια, στολίδια, διακοσμητικά από μπομπονιέρες, κοχύλια, χάντρες, πούλιες, χαρτιά περιτυλίγματος, χαρτοπετσέτες διακοσμητικές, ρετάλια από χρωματιστά υφάσματα και παιδικά ρούχα, κόλλες υγρές. Όσοι ενδεχομένως διαθέτουν κάποια από αυτά και δεν τα χρειάζονται, μπορούν να τα προσφέρουν στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας, με τη βεβαιότητα ότι η παραμικρή προσφορά «πιάνει τόπο» και αξιοποιείται για το καλό των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και με χαρά σας περιμένουμε!

(Από το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

25