Παρακολουθούμε και ομολογώ ότι μας διασκεδάζει κιόλας πολύ όπως επίσης ένα μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας ο τρόπος με τον οποίο ο “Επαναστάτης Ποπολάρος” σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στο τόπο μας.

Και κλασσικά όταν η σάτιρα αφορά τους άλλους γελάμε με σχόλια του τύπου χαχαχααααα και όλα καλά…. και αχ πόσο ανοιχτοί είμαστε στην σάτιρα και καλά κάνει που υπάρχει και όλα αυτά τα υποκριτικά από μερικούς, οι οποίοι βέβαια κατα βάθος τρώγονται, αλλά τι να κάνουν για να μην εκτεθούν πετάνε και ένα χαχααααα παραπάνω…

Όταν όμως η σάτιρα αρχίζει να μας ακουμπά προσωπικά εκεί είναι που χάνουμε όλοι το χιούμορ μας, εκεί κόβονται τα χαχαχχαα… εκεί να δεις τους υπερασπιστές να σηκώνουν τα μανίκια, ώρες μέσα στο Facebook να δίνουν την «σκληρή μάχη» να υπερασπίσουν τους δικούς τους…. τους «αδικημένους» από τον Επαναστάτη και τους κακούς δημοσιογράφους…….

Σχολιάζουν και βγάζουν χολή, με άχαρες προσπάθειες να υποτιμήσουν και να περιορίσουν όσους δεν έχουν το ίδιο σκεπτικό. Χαμένος χρόνος! Αναμενόμενα όλα όσα συμβαίνουν και επειδή συμφωνούμε με την τοποθέτηση του δημοσιογράφου Παναγιώτη Κουνιάκη αναδημοσιεύουμε και το δικό του σχόλιο σχετικά με την τελευταία ανάρτηση του Επαναστάτη Ποπολάρο. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν και αυτοί που διαφωνούν μαζί μας, και πολύ καλά κάνουν… μπορείτε απλά να μην μας παρακολουθείτε ώστε να μην χαλιέστε. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετά ΜΜΕ και τοπικά από τα οποία μπορεί ο κάθε ένας να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει….

Αλλιώς ξύδι Κύριες και Κύριοι, ξύδι…

Κατερίνα Μεσσήνη

Ακολουθεί το σχόλιο από lefkadatoday.gr

Είναι αλήθεια ότι πριν μερικές εβδομάδες λάβαμε στο e-mail μας μια σατυρική προσέγγιση της πραγματικότητας στα τοπικά δρώμενα τη πόλης..

Μάλιστα μας έγινε γνωστό ότι υπάρχει και σχετικό προφίλ με την Επωνυμία “Επαναστάτης Ποπολάρος.” Δημοσιεύουμε την ανάρτηση και πραγματικά γίναμε talk of the town.

Φυσικά τοπικά sites που επιδιώκουν τις πρωτιές και τις αποκλειστικότητες καθώς μέσω των κλικς θεωρούν ότι είναι τιμητές των πάντων, επικοινώνησαν με τον Επαναστάτη και ζήτησαν αποκλειστικότητα στις δημοσιεύσεις, ζητώντας να μην γίνεται πρώτα η δημοσίευση στο Lefkadatoday!! …Άλλοι τον αμφισβήτησαν, άλλοι κυνηγάνε φαντάσματα, σε επίπεδο γραφικότητας.

Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη.

Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η ταυτότητα του Επαναστάτη. Φιλοξενούμε τις απόψεις του, διότι θεωρούμε ότι τις αντιμετωπίζει με βιτριολικό χιούμορ.

Ωστόσοσε μερικούς που ενοχλούνται από την  κριτική, ας σκεφτούν ότι η κοινωνία παρακολουθεί και έχει άποψη για τα όσα συμβαίνουν και στο νησί μας.

Εξάλλου από το 1900 στον τύπο υπάρχουν αντίστοιχες στήλες με ψευδώνυμο, την ευθύνη του περιεχομένου  ωστόσο να έχει το μέσο που τα φιλοξενεί;

Τον Αρκά για παράδειγμα τον γνωρίζει κανείς; Αλλά ξέρετε κάτι,  η σάτιρα έχει το χάρισμα να ξεγυμνώνει την αλήθεια, καθώς κανείς δεν διαφωνεί με το τελευταίο περιεχόμενο της ανάρτησης το οποίο μας έκανε και γελάσαμε αβίαστα.

Εμείς προσωπικά προτιμούμε τον Επαναστάτη, γιατί μπορεί να είναι και ένας πολίτης απογοητευμένος με όσα γίνονται στον τόπο που μπορεί να αγαπά.  Αυτό γιατί δεν περνάει από το μυαλό μας;

Επίσης δεν βλέπω την ενόχληση μερικών όταν υπάρχουν βολές και χτυπήματα κάτω από τη μέση, σε μέσα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της  εξουσίας κάθε φορά και που επιθυμούν σχέσεις υποταγής.  Εκτός και αν θεωρείτε ότι η κοινωνία μασάει σανό!

Σας παραθέτουμε σχόλια στο profil του Επαναστάτη  και μάλιστα και την ενόχληση  της κυρία Λώλη που δεν αντέχει  την σάτιρα και υπερασπίζεται την δημοκρατικότητα του Δημοτικού Συμβουλίου στο οποίο δεν έχει πατήσει σχεδόν ποτέ.

Σημεία των καιρών…

Παναγιώτης Κουνιάκης

epanasta

epanastaths-1