Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα που προέκυψαν από το μη “δέσιμο” τμήματος του παλαιού με τον νέο χλοοτάπητα μετά την αντικατάσταση που έγινε προ μηνός στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Λευκάδας, ήρθε και η κάμπια να δημιουργήσει νέα προβλήματα. Πριν εντοπιστεί η παρουσία της, η κάμπια που αποτελεί έναν αδυσώπητο εχθρό του χλοοτάπητα, στον οποίο δημιουργεί κιτρίνισμα σε διάφορα σημεία που καταλήγουν σε έντονες ξηράνσεις, προκάλεσε σοβαρή ζημιά που απαιτεί πέρα από την απαραίτητη λίπανση και ένα εύλογο διάστημα για την επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση.

xlootaphtas lefkada1Για να δοθεί η απαιτούμενη βοήθεια στον καταπονημένο χλοοτάπητα, προγραμματίζεται κλείσιμο του Σταδίου για μία ακόμα φορά. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η απαγόρευση χρήσης του αγωνίστικου χώρου θα τεθεί σε ισχύ από την Κυριακή 28 Αυγούστου, καθώς την προηγούμενη ημέρα θα διεξαχθεί το φιλικό ματς του Τηλυκράτη με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Απόρροια των παραπάνω είναι και το αίτημα του Τηλυκράτη προς την Επιτροπή πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για κλειδάριθμο που θα του επιτρέψει να δώσει το πρώτο ματς του νέου πρωταθλήματος (η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου) εκτός έδρας ώστε να διευκολυνθεί η όλη διαδικασία αποκατάστασης του χλοοτάπητα.

** Και οι δύο φωτό που αποτυπώνουν το μέγεθος του προβλήματος δείχνοντας τους διαφορετικούς χρωματισμούς του χλοοτάπητα, τραβήχτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου.