Άλλη μια βλάβη σήμερα στο δίκτυο ύδρευσης. Πλέον έχουμε σταματήσει να τις μετράμε. Ότι και να πούμε είναι λίγο για να περιγράψει την απελπισία και τον θυμό που νιώθουν οι Λευκαδίτες πολίτες! Καλοκαίρι στην Λευκάδα και οι επιχειρήσεις, οι πολίτες  δεν έχουν νερό! Από όπου και να το πιάσεις το θέμα, ένα είναι πλέον βέβαιο και συμφωνούν όλοι, ο Δήμος Λευκάδας βρίσκεται υπό  διάλυση.

Είτε μιλάμε για οδικό δίκτυο, για σκουπίδια, για νερό, για παροχή υπηρεσιών και μην ξεχνάμε και την αφισορύπανση (ευτυχώς που «έβαλε» ο Δήμος μια τάξη στην ανεξέλεγκτη αφισορύπανση όπως μας έλεγε…)

Έχει μετατραπεί το κέντρο της πόλης σε τσαντίρι ανακοινώσεων και προβολής εκδηλώσεων! Κατά τα αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ο κανονισμός …. Και η νομιμότητα τηρείται βέβαια μόνο εκεί που δεν ξεβολεύει τους δικούς μας….

Το καλό στη όλη υπόθεση, οι πολίτες προσγειώθηκαν, αυτό το καλοκαίρι έπεσαν οι μάσκες!

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως εκ των προτέρων γνωρίζουν οι διοικούντες μέχρι τι ώρα περίπου θα διαρκέσει η επιδιόρθωση της βλάβης, και για κάποιο λόγο είναι πάντα λίγο πριν λήξει η βάρδιά τους. Στη Λευκάδα βλέπεις ως και οι βλάβες στο δίκτυο ακολουθούν το ωράριο του δημοσίου!

Βλέπεις όταν πέρα από μεγαλεπήβολες υποσχέσεις και φουσκωμένα λόγια δεν κατέχεις έννοιες όπως οργάνωση και σχεδιασμό αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθείς…

Λεύκας ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ και στον Άγιο Μηνά τα ταμπλό του τρόμου!

 

Η επίσημη ανακοίνωση

Λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης, η οποία ήδη επισκευάζεται από τεχνικούς του Δήμου, θα γίνει διακοπή νερού στην ανατολική παραλία της πόλης μέχρι περίπου τις 15:30.

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

(φώτο απο αρχείο)