Άλλη μια χρόνια το εστιατόριο Greco Levante στο Αθάνι Λευκάδας στις καλύτερες επιχειρήσεις εστίασης, καφέ και ξενοδοχειακές μονάδες στην χώρα!

Και φέτος το εστιατόριο Greco Levante στο Αθάνι Λευκάδας βραβεύτηκε από τον έγκυρο οργανισμό Cosmopolis Finezza στις καλύτερες επιχειρήσεις εστίασης, καφέ και ξενοδοχειακές μονάδες στην χώρα.

Τα υψηλά επίπεδα ποιότητας, καθαριότητας και εξυπηρέτησης καθώς και οι κριτικές και τα καλά λόγια των πελατών μιας επιχείρησης, αποτελούν τα κριτήρια με τα οποία το Cosmopolis απονέμει κάθε χρονιά τα βραβεία Top Business of the Year Life Style Awards σε ποικίλες κατηγορίας καταστημάτων.

Αυτή την σημαντική διάκριση κατάφερε να αποσπάσει και φέτος το εστιατόριο Greco Levante στο Αθάνι Λευκάδας.

Το Greco Levante διακρίθηκε μεταξύ πολλών συμμετοχών, καθώς οι διοργανωτές παρακολουθούν εκατοντάδες καταστήματα ανάλογου ενδιαφέροντος στην Ελλάδα.

Συγχαρητήρια στον Αριστείδη Ρομποτή και στην ομάδα του Greco Levante οι οποίοι φέτος παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν κατάφεραν το εστιατόριο Greco Levante να διακριθεί μεταξύ πολλών συμμετοχών.

Πέρα από την εξαιρετική τοποθεσία και την ατμόσφαιρα αυτό που πραγματικά κάνει το Greco Levante να ξεχωρίζει είναι η ποιότητα των προϊόντων του αφού όλα προέρχονται από δική τους παραγωγή!

Συγχαρητήρια και από εμάς για άλλη μια φόρα στους ιδιόκτητες, Αριστείδη και Νίκο Ρομποτή γι’ αυτή την μεγάλη διάκριση.

13565604_1057808404305339_130657853_n

 

GrecolevanteFarm04