Νέος διοικητής στο Νοσοκομείο Λευκάδας είναι ο οδοντίατρος Βησσάρης Μίχας ο οποίος αυτή την ώρα ακόμα εργάζεται ως οδοντίατρος στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Σε μια πρώτη επαφή που είχαμε πριν λίγο μαζί του μας είπε ότι περιμένει την επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο ώστε να μπορεί και ο ίδιος να τοποθετηθεί. Ευχαριστημένος δηλώνει πάντως μιας και είναι η δεύτερη φορά όπως μαθαίνουμε που κατέθεσε τα χαρτιά του για την θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο Λευκάδας. Δηλώνει  γνώστης των σημαντικών προβλημάτων που επικρατούν τόσο στο Νοσοκομείο της Λευκάδας όσο και της Πρέβεζας.

Προφανώς και στόχος είναι ο νέος Διοικητής να αποτελέσει τον συνδετικό  κρίκο μεταξύ των 2 νοσοκομείων. Όσο για τα προβλήματα και τις ελλείψεις και αυτά είναι γνωστά σε όλους. Μένει να δούμε αν ο νέος διοικητής θα καταφέρει να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών. Η κυβέρνηση με τις πολιτικές που ακολουθεί σίγουρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια δράσης όσον αφορά την δωρεάν υγεία προς  τους πολίτες.  Μην ξεχνάμε ότι περιμένει και ένα νέο Νοσοκομείο να λειτουργήσει στην Λευκάδα το οποίο θα εξυπηρετεί βέβαια και την ευρύτερη περιοχή.

Σύντομα θα σας έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ τόσο για το νέο Νοσοκομείο όσο και για το νέο Διοικητή από την Πρέβεζα. Εμείς να ευχηθούμε καλή θητεία στο δύσκολο έργο που περιμένει!