Επιμελητήριο Λευκάδας

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Λευκάδας με αφορμή αναληθές δημοσίευμα για την αεροπορική σύνδεση Ακτίου – Αθήνα

Το Επιμελητήριο Λευκάδας με αφορμή δημοσίευμα σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την επανέναρξη της σύνδεσης του αεροδρομίου του Ακτίου με την Αθήνα κάνει γνωστό στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Νομού, στα μέλη του και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση, που αναδημοσιεύτηκε από ιστοσελίδα γειτονικού νομού, είναι παντελώς ανακριβής.

Επίσης, παρακαλούμε τα τοπικά ΜΜΕ, προτού αναδημοσιεύσουν ανακοινώσεις από ιστοσελίδες άλλων περιοχών που αφορούν την Λευκάδα και το Επιμελητήριο, να επικοινωνούν μαζί μας προκειμένου να εξακριβώσουν την ορθότητα των όσων αναφέρονται. Ο φορέας μας δίνει μεγάλη βαρύτητα στην έγκυρη ενημέρωση και οι ανακοινώσεις του για κάθε θέμα που άπτεται των ενδιαφερόντων του επιχειρηματικού κόσμου είναι συνεχείς.

Ένας πρόσθετος λόγος για τον οποίο επιβάλλεται ο τοπικός τύπος να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας έγκειται στο ότι οι ανακοινώσεις που αφορούν τη σύναψη συνεργασίας με εταιρείες, προτού αυτές οριστικοποιηθούν, μπορούν να βλάψουν το τελικό αποτέλεσμα των προσπαθειών που καταβάλλονται.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης