Στην αναζήτηση ενός μεγάλου “ονόματος” βρίσκεται η Δόξα, η οποία επιθυμεί μέσω της κίνησης αυτής να πάρει σημαντική βοήθεια τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι (το πρώτιστο είναι αυτό), όσο και στο επικοινωνιακό σκέλος. Κινούμενη προς αυτή την κατεύθυνση η διοίκηση της Δόξας, μετά τον Αλέξη Κυρίτση έστειλε… μήνυμα συνεργασίας σε ένα εξίσου πολύ “δυνατό” όνομα.

Το νέο πρόσωπο που μπήκε στη μεταγραφική λίστα της λευκαδίτικης ομάδας είναι ο 34χρονος Μανώλης Παπαμακάριος (φωτό), ο οποίος την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα του Πανελευσινιακού (Α1). Ο πολύπειρος γκαρντ γεννήθηκε το 1980, αγωνίστηκε στο Περιστέρι, τον Μακεδονικό, τον Ολυμπιακό (3 χρόνια), τον Πανελλήνιο, την Σαν Σεμπαστιάν (Ισπανία 2 χρόνια) και τον Πανελευσινιακό. Διετέλεσε αρχηγός στις ομάδες του Περιστερίου και του Ολυμπιακού, ενώ το Νοέμβριο του 2011 ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ.) για δύο χρόνια.

quotes
Το νέο πρόσωπο που μπήκε στη μεταγραφική λίστα της λευκαδίτικης ομάδας είναι ο 34χρονος Μανώλης Παπαμακάριος

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση διετούς συμβολαίου, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για τις πιθανότητες που έχει η Δόξα να κάνει τον παίκτη δικό της, αφού στο “παιχνίδι” απόκτησής του βρίσκονται και ομάδες από την Α1. Η οριστική απόφαση του παίκτη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες δύο τρεις εβδομάδες, επομένως οι της Δόξας το μόνο που κάνουν είναι να περιμένουν και ταυτόχρονα να προετοιμάζουν την εναλλακτική επιλογή για την περίπτωση που ακούσουν το “όχι” του Παπαμακάριου.