ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! 1,4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ MESSAGE VON MESSINI DER MDR JUMP GRIECHENLANDBLOG VON CATYMESSINI

Αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση που επικρατεί και επηρεάζει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και όλη την Ευρώπη, αλλά και για μια ακόμα πιο εμπεριστατωμένη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών στην Γερμανία, με πρωτοβουλία του «Δημόσιου Τηλεοπτικού- Ραδιοφωνικού οργανισμού δημοσίου δικαίου – ARD/MDR» ανοίγει ένας νέος δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδας-Γερμανίας με την Δημοσιογράφο Κατερίνα Μεσσήνη. Προκειμένου να παρουσιάζει τα γεγονότα από την Ελλάδα όπως πραγματικά τα βιώνει από τη μία, αλλά από την άλλη και για να έχουν οι Γερμανοί πολίτες μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των πραγμάτων καθημερινά μεταδίδεται μέσα από το σταθμό Jumpradio και Jumpradio.de η ανταπόκριση για την Ελλάδα από την Κατερίνα Μεσσήνη.

Ο σταθμός όπου καθημερινά μεταδίδεται η ανταπόκριση για την Ελλάδα από την Κατερίνα Μεσσήνη καλύπτει σε εμβέλεια ένα πολύ μεγάλο μέρος της Γερμανίας με  πολύ υψηλό δείκτη ακροαματικότητας που αγγίζει καθημερινά το 1,4 εκατομμύριο ακροατές!