Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αγροτών Λευκάδας ΤΑΟΛ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου μετά από αίτημα μελών προς τον πρόεδρο κο Μάκη Λιβιτσάνο. Εκεί θα συζητηθούν τα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες, θα ζητηθεί να αποδοθούν ευθύνες και να παραιτηθεί ο πρόεδρος του ΤΑΟΛ, κος Μάκης Λιβιτσάνος. Κατά την άποψη κάποιων μελών το ΔΣ αλλά και ο ίδιος με τις ενέργειές του σχετικά με το ξενοδοχείο «Ionion Star” έβλαψε τον Συνεταιρισμό και θα πρέπει να αποχωρήσει.

Άλλo ένα θέμα θα είναι να συζητηθεί εκ νέου η επαναλειτουργία του Ξενοδοχείου ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ., να σταματήσει η δικαστική διαμάχη με τον Βασίλη Αραβανή και να του δοθεί το Ξενοδοχείο εκ νέου αφού δεν προβλέπεται να ξεμπλοκαριστεί για αρκετά μεγάλο διάστημα το ξενοδοχείο από τις δικαστικές διαμάχες.

Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε περαιτέρω τι σημαίνουν όλα αυτά που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες για τον ίδιο τον Συνεταιρισμό, ο οποίος οικονομικά έχει πληγεί σημαντικά από όλη αυτή την υπόθεση, αλλά και η ίδια η Λευκάδα, ο τουρισμός και οι εργαζόμενοι που έχασαν την δουλεία τους σε τόσο κρίσιμες εποχές!

Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να αποδοθούν οι εύθηνες για όλη αυτήν την υπόθεση. Κάποιοι τα είχαν υπολογίσει αλλιώς, συμφωνίες οι οποίες δεν εξελίχτηκαν όπως περίμεναν κάποιοι, όλα αυτά έβλαψαν τον Συνεταιρισμό και τα όσα θέλει να αντιπροσωπεύει.

Επίσης θα περίμενε κανείς και οι τοπικές Αρχές να είχαν έναν πιο ενεργό ρολό στην όλη υπόθεση. Και να μην ακούσουμε πάλι, ό,τι δεν είναι στην αρμοδιότητά μας, δεν το αγγίζουμε, διότι ό,τι αφόρα την Λευκάδα και τους πολίτες της είναι υπόθεση όλων μας!

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Α.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ “ΤΑΟΛ”

Κύριοι,

Μετά την υπ’ αρ. 16/20-4-2015αίτηση (15) αντιπροσώπων του Συν/σμού και την υπ’ αρ. 24/5-5-2015 απόφαση του Δ.Σ του Α.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ “ΤΑΟΛ”, καλούμε τους αντιπροσώπους μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 23-5-2015 , ημέρα Σάββατο και ώρα 9:00 π.μ στο παλιό ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Λευκάδας, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα :

  1. Συζήτηση και αποφάσεις για απόδοση ευθυνών και καταλογισμό των ζημιών στα μέλη του Δ.Σ. και Ε.Σ., που με υπαιτιότητά τους έβλαψαν τον Συν/σμό.
  2. Συζήτηση και απόφαση για την διαδικασία επαναλειτουργίας του Ξενοδοχείου ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ.
  3. Συζήτηση και απόφαση για τη διαδικασία αξιοποίησης του Οινοποιείου Κάστρου.

Σε περίπτωση μη επίτευξης   απαρτίας η Γ.Σ θα επαναληφθεί στις 30-5-2015 στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα, χωρίς νέα πρόσκληση.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Α.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

“ΤΑΟΛ ”

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΡ. ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ