Το BBC απομάκρυνε τον διάσημο παρουσιαστή Τζέρεμι Κλάρκσον από την εκπομπή Tor Gear. Αφορμή ένας καβγάς με παραγωγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζέρεμι Κλάρκσον φέρεται ότι ξυλοκόπησε τον παραγωγό, περιστατικό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα τρία επεισόδια της σειράς που αναμένονται να κυκλοφορήσουν, δεν θα μεταδοθούν.

Το BBC έχει επιβεβαιώσει για ένα επεισόδιο -αυτό που είναι για την Κυριακή- αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Στον Τζέρεμι Κλάρκσον, είχε δοθεί «τελευταία προειδοποίηση» τον τελευταίο Μάιο μετά από καταγγελίες ότι είχε χρησιμοποιήσει ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

Εκείνη την εποχή, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι το BBC του είχε πει ότι θα απολυόταν εάν έκανε μια ακόμη προσβλητική παρατήρηση, οπουδήποτε, οπoτεδήποτε.

Σε ανακοίνωσή του το BBC αναφέρει: «Μετά από μια φασαρία με έναν παραγωγό, ο Τζέρεμι Κλάρκσον έχει απομακρυνθεί εν αναμονή σχετικής έρευνας. Κανένας άλλος δεν έχει απομακρυνθεί. Το Top Gear δεν θα μεταδοθεί αυτή την Κυριακή. Το BBC δεν θα κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή».

Ο 54χρονος παρουσιαστής δεν έχει σχολιάσει το γεγονός, ωστόσο έχει αστειευτεί στα social media σχετικά με τα προγράμματα που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν την εκπομπή της Κυριακής, με τον συμπαρουσιαστή του James May.

hammont

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον έχει ατέλειωτη κόντρα με τον Πιρς Μόργκαν, ο οποίος μάλιστα δήλωσε «διαθέσιμος» να παρουσιάσει το Top Gear!

morgan

Οι δύο άντρες έχουν ανταλλάξει βρισιές ουκ ολίγες φορές, ενώ μάλιστα στο παρελθόν ο παρουσιαστής του Top Gear σε μια πτήση του Κονκόρντ, αντάλλαξαν κουβέντες με τον Μόργκαν να δέχεται ένα φλιτζάνι με νερό από τον Κλάρκσον. Η κόντρα, που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις κυρίως στο Twitter, έφτασε σε σημείο, που ο Κλάρκσον δεν κρατήθηκε και έριξε μπουνιά στον Μόργκαν, στα ετήσια βραβεία του βρετανικού Τύπου, με τον Μόργκαν να απαντά πως ο 3χρονος γιος του χτυπάει πιο δυνατά.

Για αυτή την μπουνιά ο Κλάρσκον, μίλησε δημόσια!

Στο κανάλι του BBC καταφθάνουν αιτήματα τηλεθεατών να επαναφέρουν τον Τζέρεμι Κλάρκσον. Μάλιστα οι οπαδοί του άρχισαν να χρησιμοποιούν το hashtag στο twitter #BringBackClarkson, σε μια μορφή εκστρατείας.

Η κίνηση αυτή έγινε μόλις λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστή η είδηση της απομάκρυνσης.

Πηγή : thetoc.gr