Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι γυναίκες της Λευκάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου “Φάρος” και περπάτησαν για καλό σκοπό!

Παρά τον αρκετά δυνατό αέρα και το κρύο, αρκετές ήταν οι γυναίκες που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο ξύλινο γεφυράκι, όπου αποτέλεσε την έναρξη της διαδρομής του 2ου Φιλανθρωπικού περιπάτου, σήμερα το πρωί.

Δεκάδες γυναίκες έδωσαν το παρών και έστειλαν με αυτό τον τρόπο το δικό τους μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται σήμερα, ενώ παράλληλα στήριξαν με έναν μοναδικό τρόπο την πολύτιμη προσπάθεια του “Φάρου”.

Γυναίκες όλων των ηλικιών περπάτησαν από το γεφυράκι έως τον Άγιο Μηνά και από εκεί ως την πλωτή γέφυρα, για να τερματίσουν στο σημείο έναρξης, στην παραλία. Η πολύ όμορφη εικόνα με τις γυναίκες της Λευκάδας να περπατούν κρατώντας πολύχρωμα μπαλόνια με το σήμα του “Φάρου” ανά χείρας, γέμισε με χρώμα και αισιοδοξία το σημερινό συννεφιασμένο πρωινό.

Στην εκδήλωσε βρέθηκε και ο ΣΥΜΟΛ, που και φέτος έδωσε καλύτερό του εαυτό, βοηθώντας εθελοντικά για την ασφαλή διεξαγωγή του Φιλανθρωπικού περιπάτου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον “Φάρο” και στις γυναίκες που στήριξαν με χαρά την πολύ όμορφη προσπάθεια. Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!