Το πρωί της Δευτέρας (5/1) ολοκληρώνεται το δεύτερο μέρος των εορταστικών διακοπών των παικτών της Δόξας, οι οποίοι θα ξεκινήσουν με διπλή προπόνηση την προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Ηλυσιακό. Την Τρίτη ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα έχει την δυνατότητα να δει τους παίκτες του αγωνιζόμενους σε ένα ακόμη φιλικό -που θα είναι το δεύτερο εντός της διακοπής των περίπου τεσσάρων εβδομάδων- το οποίο θα πραγματοποιηθεί εκτός Λευκάδας με αντίπαλο τον Α.Ο. Αγρινίου.
Ο κόουτς της Δόξας θα επιχειρήσει και στο ματς του Αγρινίου να δουλέψει σε συγκεκριμένους τομείς που έχουν να κάνουν κυρίως με την βελτίωση της ατομικής και ομαδικής αμυντικής λειτουργίας, αλλά και το πως η ομάδα θα γίνει πιο γρήγορη στην επίθεση. “Συνεχίζουμε με στοχευμένη δουλειά, ενώ το ευχάριστο είναι ότι οι παίκτες αφομοιώνουν αυτά που δουλεύουμε” σημείωσε στο lefkadaweb.gr ο Βαγγέλης Ζιάγκος, που στο ματς της Πάτρας με τον Προμηθέα είδε τις απαραίτητες βελτιώσεις που επιθυμούσε στο παιχνίδι της ομάδας.
Άφιξη Κυρίτση
Το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να φτάσει στη Λευκάδα και ο Αλέξης Κυρίτσης, που το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα. Από εκεί και πέρα, οι πολύπλοκες γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν επέτρεψαν στον Κέβιν Αρώνη να αποκτήσει έγκαιρα το ελληνικό διαβατήριο και κατ’ επέκταση να βγάλει δελτίο στην ομάδα, με αποτέλεσμα να φτάσει στο τέλος της η παρουσία του στη Λευκάδα και στις προπονήσεις της Δόξας.