Μετά την πρώτη δεκάδα αγώνων η Δόξα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 16 βαθμούς έναντι 18 της πρωτοπόρου Καβάλας. Η έλευση του Βαγγέλη Ζιάγκου έχει φέρει αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο η λευκαδίτικη ομάδα προσεγγίζει τα ματς, κάτι που ήδη φαίνεται και μέσα από τους αριθμούς. Το δείγμα βέβαια μπορεί να μην είναι μεγάλο, ωστόσο σε σύνολο τριών αγώνων, ο μέσος όρος πόντων που σημειώνει η Δόξα σε σχέση με την εποχή Ζαφειρούδη έχει αυξηθεί (κατά δύο πόντους), ενώ και αμυντικά, εκεί που δίνεται μεγαλύτερη προσοχή, οι αριθμοί είναι καλύτεροι, καθώς έχει μειωθεί τέσσερις πόντους κατά μέσο όρο το παθητικό της ομάδας.
Η Δόξα πέτυχε τους περισσότερους πόντους (93) στο εντός έδρας ματς με το Παγκράτι, ενώ οι λιγότεροι σημειώθηκαν στο παιχνίδι που έγινε στο Λαύριο (55). Όσον αφορά την άμυνα, το χειρότερο ματς λόγω των πόντων που δέχτηκε ήταν αυτό με το Παγκράτι (84) και το καλύτερο, ένα ακόμη εντός έδρας, αυτό με τον ΟΦΗ (65).
Πρώτος σκόρερ της Δόξας είναι ο Βαγγέλης Σκλάβος με 146 πόντους και τον ακολουθεί ο Γιώργος Αποστολίδης με 143. Μετά είναι ο Γιάννης Κυριακόπουλος με 96, ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος με 88, ο Μπάμπης Μουρατίδης με 70, ο Δημήτρης Καραδολάμης με 56, ο Φίλιππος Συμεωνίδης με 50, ο Νάτζι Χίμπερτ με 47, ο Πάρης Μάρτζος με 43 και ο Κανέλλος Γαρμπής με 6. Άποντοι είναι για την ώρα οι “μικροί” της ομάδας, ο Πέτρος Αργυρός, ο Θεοδόσης Μπέσκας και ο Χρήστος Γεωργάκης.
Περισσότερα λεπτά συμμετοχής μετράει ο Γιώργος Αποστολίδης (329) και ακολουθούν ο Γιάννης Κυριακόπουλος (281), ο Βαγγέλης Σκλάβος (279), ο Νάτζι Χίμπερτ (210), ο Φίλιππος Συμεωνίδης (192), ο Μπάμπης Μουρατίδης (187), ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος (170), ο Πάρης Μάρτζος (163), ο Δημήτρης Καραδολάμης (157) και ο Κανέλλος Γαρμπής (19).
Πρώτος στα ριμπάουντ είναι ο Σκλάβος (63) και ακολουθούν ο Αποστολίδης με 58 και ο Συμεωνίδης με 36. Στις ασίστ προπορεύεται ο Κυριακόπουλος με 45 και ακολουθεί ο Αποστολίδης με 38, τις περισσότερες τάπες (5) έχει ο Καραδολάμης, ενώ… ειδικότητα στα κλεψίματα έχει ο Αποστολίδης με 15.