Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και παράλληλα την δεύτερη με τον Βαγγέλη Ζιάγκο στον πάγκο της, θα αναζητήσει το απόγευμα του Σαββάτου η Δόξα. Η λευκαδίτικη ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ερμή Λαγκαδά, μια ομάδα που δίνει αγώνα επιβίωσης στην κατηγορία. Ο προπονητής της Δόξας γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις ενός τέτοιου ματς και για το λόγο αυτό έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του ώστε να αποφευχθεί τυχόν υποτίμηση του αντιπάλου. Μιλώντας στο lefkadaweb.gr, ο Βαγγέλης Ζιάγκος χαρακτήρισε “παιχνίδι ειδικών συνθηκών” αυτό στον Λαγκαδά και εξήγησε τους λόγους: “Πρώτον παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι καθαρά ομάδα έδρας. Μία ομάδα που μέσα στον Λαγκαδά, σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, ανεβάζει κατά πολύ την απόδοσή της. Δεύτερον παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ μεγάλο κίνητρο εξαιτίας της βαθμολογικής της θέσης, αφού πρέπει να κάνει νίκες. Τρίτον παίζουμε με μία ομάδα, η οποία αν αξιολογηθεί με βάση μόνο την βαθμολογική της θέση, αυτό εμπεριέχει κινδύνους και είναι παγίδα” ανέφερε ο κόουτς της Δόξας και επισήμανε τα ακόλουθα: “Θεωρούμε ότι ο Ερμής διαθέτει πολύ καλές μονάδες, η βαθμολογική του θέση είναι πλασματική και σίγουρα προσωρινή. Είναι μία ομάδα που αργά ή γρήγορα θα κάνει τις νίκες που χρειάζεται”.
Στην ερώτηση αν η διαχείριση ενός τέτοιου ματς, που δεν ανήκει στην κατηγορία των ντέρμπι, είναι πιο εύκολη ή κρύβει περισσότερες δυσκολίες, ο Βαγγέλης Ζιάγκος τόνισε: “Η φιλοσοφία η δική μας και αυτή που προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά, είναι ότι αντιμετωπίζουμε κάθε ματς με την ίδια σοβαρότητα και την ίδια προσήλωση. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς, για εμάς όλα είναι ντέρμπι και έτσι αντιμετωπίζονται”.
Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν το ματς, ενώ στο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνεται και η παρακολούθηση προηγούμενου αγώνα του Ερμή. Ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη όπου και θα διανυκτερεύσει το βράδυ της Παρασκευής.
Εξάλλου, αναφορά στον ορισμό των διαιτητών της σαββατιάτικης αναμέτρησης έκανε ο Ερμής Λαγκαδά με ανάρτηση στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook. Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται για τους Μπήτη και Γερακίνη, είναι τα εξής: “Ο Ερμής Λαγκαδά δίνει το Σάββατο τον πολύ κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Δοξα Λευκάδας και οι άνθρωποι του Ερμή στο άκουσμα του ορισμού των συγκεκριμένων διαιτητών (Μπήτης, Γερακίνης) εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για το πως σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι ορίστηκαν διαιτητές από τους οποίους ο σύλλογος έχει κάκιστες αναμνήσεις καθώς σε προηγούμενες διαιτησίες τους ο σύλλογος εξέφρασε επίσημα την έντονη δυσαρέσκειά του ενώ είχαν και ως αποτέλεσμα να υποστεί άδικες ήττες. Μάλιστα είναι γεγονός ότι την τελευταία 3ετία δεν υπήρξε παιχνίδι των συγκεκριμένων διαιτητών που ο σύλλογος να μην αδικηθεί και άπαντες στον Ερμή είναι αναστατωμένοι”.