Τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας Δημοτικής Αρχής δυστυχώς, προς το παρόν, δεν είναι αυτά που επιθυμούσαμε και περιμέναμε. Δεν θα σχολιάσουμε ακόμα τα όσα έχουν συμβεί από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα ο κος Δρακονταειδής και οι σύμβουλοί του. Η περίοδος χάρητος σε λίγες μέρες μάλλον φτάνει στο τέλος της και θα επανέλθουμε και εμείς στο θέμα. Προς το παρόν σας πληροφορούμε σχετικά με την παραίτηση του εντεταλμένου Συμβούλου ως υπεύθυνου για θέματα Τύπου και Δημοσίων κου Κοντογεώργη από τον κύκλο της νέας Δημοτικής Αρχής. Σε βάθος χρόνου, αν πιστέψουμε τα όσα ακούμε, είναι πολύ πιθανό να μην παραμείνει και η μόνη. Παραίτηση βόμβα η οποία αμαυρώνει την εικόνα της Δημοτικής Αρχής και των όσων θέλει να προβάλλει προς τα έξω…
Να θυμίσουμε τα αυγά που ήταν για να σπάσουν και μάλλον αποδείχτηκαν κλούβια…

Ακολουθεί η ανακοίνωση στο Facebook:

Φίλοι μου,
σας ενημερώνω πως με την αρ. πρωτ. 28539/5-11-2014 ο Δήμαρχος Λευκάδας με απόφασή του, έκανε αποδεκτή την από 23-10-2014 παραίτησή μου από την θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου ως υπεύθυνου για θέματα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Δρακονταειδή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Επαγγελματικοί όμως λόγοι που πρόκειται ν’ αναλάβω στο αμέσως προσεχές διάστημα δεν μου επιτρέπουν – από θέση αρχών – να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου.

Πολύ σύντομα θα μπορώ να σας πω περισσότερα.